top of page

Thu, 27 Jun

|

Mol

Ontdek de Kracht van ChatGPT voor Jouw Bedrijf!

🚀 Wil jij de kracht van ChatGPT ontdekken voor jouw bedrijf? 🤔 Deze workshop is dé kans om te leren hoe je deze veelzijdige tool kunt aanpassen aan jouw specifieke doelen! Of het nu gaat om klantenservice, marketinginhoud, data-analyse of operationele verbeteringen, ChatGPT kan het verschil maken.

Ontdek de Kracht van ChatGPT voor Jouw Bedrijf!
Ontdek de Kracht van ChatGPT voor Jouw Bedrijf!

Time & Location

27 Jun 2024, 19:00 – 21:00

Mol, Statieplein 3, 2400 Mol, België

About the event

Ben je klaar om actief deel te nemen aan een boeiende AI-training? Vergeet dan niet je laptop of iPad mee te nemen! 

Ons seminarie is ontworpen als een interactieve workshop, waarbij je hands-on kunt deelnemen aan oefeningen en activiteiten.

Voor wie is deze training bedoeld? 

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de basisprincipes van kunstmatige intelligentie, ongeacht hun voorkennis. Of je nu een professional bent die AI wil integreren in je werk, of gewoon meer wilt weten over de impact en mogelijkheden van AI in verschillende sectoren, deze training is voor jou!

Wat kun je verwachten? 

Geen saaie, theoretische uiteenzettingen! Onze focus ligt niet alleen op de geschiedenis van AI, maar ook op praktische toepassingen en de impact ervan op jouw bedrijfsvoering.

Waarom is het belangrijk voor leidinggevenden om AI te begrijpen? 

Door de mogelijkheden van AI te begrijpen, kun je beter inschatten hoe het jouw bedrijf of werk kan beïnvloeden. Dit stelt je in staat om te identificeren welke diensten mogelijk overbodig worden en welke nieuwe kansen er ontstaan in de nabije toekomst. AI-strategie is daarom te belangrijk om alleen aan het IT-departement over te laten!

Mis deze kans niet om je kennis over AI te vergroten en je voor te bereiden op de toekomst. Schrijf je vandaag nog in!

Tickets

  • 🚀 Wil jij de kracht van Chat

    €60.00
    +€1.50 service fee

Total

€0.00

Share this event

bottom of page