top of page

Thu, 30 May

|

Mol

Prijstest workshop

Stel je voor: Prijszetting... het blijft een uitdaging, toch? Nou, Robin van STREVER begrijpt dat als geen ander! En daarom hebben we iets speciaals voor jou: een hands-on workshop waar je zelf aan de slag gaat. Samen gaan we aan de hand van 12 vragen jouw huidige prijszetting evalueren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Prijstest workshop
Prijstest workshop

Time & Location

5 more dates

30 May 2024, 19:00 – 21:00

Mol, Statieplein 3, 2400 Mol, België

About the event

In mei 2018 kreeg Robin de kans om zijn idee voor marketingdiensten voor de sportsector te pitchen voor een jury van experts. 

Hoewel de pitch vlot verliep, stuitte hij op een moeilijke vraag: welke prijs zou hij vragen voor zijn diensten? Zonder veel nadenken noemde hij aarzelend “35 euro per uur”, maar het was duidelijk dat dit niet het juiste antwoord was. 

Dit moment van twijfel zette Robin aan het denken en hij besloot zich verder te verdiepen in prijszetting en begon zijn kennis te delen met andere ondernemers en gaf zelfs gratis workshops om hen te helpen hun prijzen te bepalen. Dit groeide verder uit tot prijszetting advies dat gebaseerd werd op heel wat onderzoek en analysewerk.

Stel je voor: Prijszetting... het blijft een uitdaging, toch? Nou, Robin van STREVER begrijpt dat als geen ander! En daarom hebben we iets speciaals voor jou: een hands-on workshop waar je zelf aan de slag gaat. 

Samen gaan we aan de hand van 12 vragen jouw huidige prijszetting evalueren. 

Ontdek jouw sterke punten en leer waar je nog kunt groeien om jouw prijsstrategie naar een hoger niveau te tillen. Het wordt praktisch, informatief en vooral heel nuttig voor jouw onderneming. 

Mis het niet!

Share this event

bottom of page