top of page

wo 24 apr

|

Mol

Ondernemen met impact: Ontdek de kracht van PUUR strategisch denken

Ben je klaar om je bedrijf naar ongekende hoogten te tillen? Ontdek de kracht van PUUR strategisch ondernemen in onze inspirerende keynote! "Weet je wat je tegenhoudt? Beperkende overtuigingen en onwetendheid."

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ondernemen met impact: Ontdek de kracht van PUUR strategisch denken
Ondernemen met impact: Ontdek de kracht van PUUR strategisch denken

Tijd en locatie

5 andere datums

24 apr 2024, 19:30 – 21:00

Mol, Statieplein 3, 2400 Mol, België

Gasten

Over het evenement

Ondernemen met impact: Ontdek de kracht van PUUR strategisch denken

Ben je klaar om je bedrijf naar ongekende hoogten te tillen? Ontdek de kracht van PUUR strategisch ondernemen in onze inspirerende keynote!

"Weet je wat je tegenhoudt? Beperkende overtuigingen en onwetendheid."

Joke en Bart, ervaren mentoren met een passie voor ondernemerschap, sleutelen de deur open naar succes.

Met hun unieke inzichten en bewezen strategieën leer je:

•⁠  ⁠Strategisch denken en handelen: Krijg grip op je bedrijf en maak keuzes die écht impact maken.

•⁠  ⁠Jouw marktwaarde bepalen: Ontdek de verborgen kracht van jouw unieke positie.

•⁠  ⁠Een heldere toekomstvisie creëren: Stel doelen die je inspireren en motiveer je team.

•⁠  ⁠Persoonlijk geluk én zakelijk succes: Vind de balans die voor jou werkt.

•⁠  ⁠De 8 Groeifactoren in bedrijven: Ontgrendel de verborgen potentie van jouw onderneming.

Bart in een notendop

Van het succesvol uitbouwen en verkopen van zijn eigen sportcentrum en managen van een aantal hubs van een internationale multinational, over het aansturen van een gedreven salesteam, naar het begeleiden van ondernemers in het nastreven van hun persoonlijk geluk terwijl ze een succesvol bedrijf runnen bij PUUR Ondernemen.

“In hart en nieren, zoals ze zeggen… Met mijn ondernemershart geniet ik ervan om andere ondernemingen te laten groeien! Hoe pak ik dit aan? Met mijn oor dat altijd luistert en rugzak vol ervaring, onthul ik alle valkuilen van het ondernemerschap zodat we er samen mee aan de slag kunnen!

En dan rest jou waarschijnlijk nog de belangrijkste vraag: Wat is voor mij persoonlijk geluk? Het zit hem in de kleine dingen! Een looptraining in de zon, een cappuccino op een terrasje of een avond op restaurant met een overheerlijke fles wijn… Laat maar komen!”

Joke in een notendop

Vanuit communicatie, sales en HR, over het onderwijs en beleidsvorming naar het aansturen van een gedreven salesteam tot PUUR Ondernemen!

“Ik beschrijf me graag als de eeuwige studente die steeds met haar neus in de boeken zit. En als dat niet het geval is, kan je me terugvinden op een opleiding! Want… Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd! Bovendien heb ik een voorliefde voor taal en alles wat te maken heeft met ons brein. Ik onthul graag wat jij niet ziet. Als geen ander leg ik jouw blinde vlekken en patronen bloot, waardoor we een immens groeipotentieel creëren voor jou en jou als ondernemer.

Persoonlijk geluk? Ook dat ontbreekt niet bij mij! Mijn geluk vind ik terug wanneer ik tijd doorbreng met mijn gezin, en het liefst van al in de zon! Ook enkele stevige looptrainingen per week kunnen mijn hart zeker bekoren! En als Bart nog gezelschap zoekt om op terras een cappuccino of een wijntje te drinken, dan zeg ik daar zeker geen nee tegen!”

www.puurondernemen.be

Deel dit evenement

bottom of page