top of page
Video-oproep

Zelf iets organiseren? 

Ben je op zoek naar de perfecte plek voor het organiseren van workshops? Zoek niet verder! Onze co-working space biedt de ideale omgeving voor het houden van inspirerende en productieve workshops.

Of je nu een doorgewinterde workshoporganisator bent of juist voor het eerst een workshop wilt organiseren, onze ruimtes zijn geschikt voor allerlei soorten workshops, van creatieve sessies tot zakelijke trainingen.

Wat maakt onze co-working space zo speciaal? Hier zijn een paar redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

01

FLEXIBILITEIT 

We begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we flexibele ruimteopties die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleine intieme bijeenkomst wilt houden of een grotere groep verwacht, we hebben ruimtes die aan je eisen voldoen.

03

Centrale ligging:

Onze co-working space is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar, waardoor het handig is voor zowel lokale deelnemers als degenen die van buiten de stad komen. Bovendien zijn we goed verbonden met het openbaar vervoer en bieden we voldoende parkeergelegenheid voor deelnemers die met de auto komen.

02

Professionele voorzieningen:

Onze ruimtes zijn uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een succesvolle workshop. Van high-speed internet tot projectiemogelijkheden en comfortabele zitplaatsen, we hebben alles wat je nodig hebt om je workshop soepel te laten verlopen.

04

Ondersteuning

Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van je workshop. Of je nu hulp nodig hebt bij het opzetten van technische apparatuur of advies wilt over de indeling van de ruimte, we zijn er om te helpen.

bottom of page