top of page

de obstakels bij het thuis kantoor

Bijgewerkt op: 26 jan. 2022

Werken van thuis is lang tegen gehouden door bedrijven om allerlei redenen. Dankzij corona is thuiswerken overal doorgebroken en kunnen we met z'n allen van thuis uit ons werk doen. Dit geeft uiteraard als grote voordeel dat we die dagelijkse verplaatsing van en naar kantoor niet meer hoeven te doen. We zijn hier echter ook een aantal obstakels tegen gekomen.

De internetverbinding: We leven in een tijd waar iedereen thuis wel over een internet verbinding beschikt maar is die voldoende om die video calls te doen terwijl er iemand anders een Netflix serie aan het streamen is en nog iemand anders zit online les te volgen en misschien nog iemand online gaming.

De afleidingen: werken vergt focus en concentratie terwijl een thuissituatie net afleiding en ontspanning zou moeten geven. Even snel de wasmachine opzetten of snel naar de winkel of in extreme situaties op de kinderen passen terwijl je aan het werk bent. De kinderen die huilend de kamer binnen lopen terwijl je net in een video -call bent wordt wel vergeven door de collega's maar komt niet heel professioneel over.


De ruimte: Werken van thuis ok maar niet iedereen heeft hier de ruimte voor en dus hebben we dan maar de keukentafel in gebruik genomen of een bureel bijgeplaatst in de eetkamer maar die oplossingen zijn meestal niet de meest ergonomische oplossingen om hier volledige werkdagen aan door te brengen.Space2connect.be is een coworking space waar je een plekje kan reserveren in een profesionele omgeving met een goede internetverbinding en gratis koffie.

Maak even een afspraak om je noden te bespreken zodat we een passende oplossing kunnen uitwerken.

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page