top of page

Nieuw in Mol aan het station. space2connect.be

Coworking, kantoren en vergaderruimtes.

Coworking/werkplek in de open space

Wil je even thuis weg en wil je toch niet helemaal tot in Brussel, Antwerpen of Hasselt rijden dan kan je bij Space2connect in Mol aan het station een werkplek boeken. Voor maar 25€/dag kan je hier een professionele werkplek huren en daarmee ook gebruik maken van de beschikbare faciliteiten. Hierin zit draadloos internet, koffie, thee en water alsook gebruik van het sanitair, keuken en de phoneboots. Bij regelmatig gebruik kan je ook kiezen voor een maand abbonement aan 200€/maand.


Private office of Team room

Heb je nood aan een kantoor voor je bedrijf of je team dan kan je in Mol aan het station een private office of team room boeken. Deze zijn beschikbaar vanaf 500€/maand en dit is inclusief de diensten van de coworking dus professioneel draadloos internet, koffie, thee en water alsook gebruik van sanitair en keuken. Ook de wekelijkse poetsdienst zit hier bij inbegrepen.

Vergaderruimtes

Wil je even samenkomen met je bedrijf, vereniging of team voor een vergadering, opleiding of team building dan kan je ook een vergaderruimte boeken waarbij verschillende opstellingen mogelijk zijn voor groepen tot 32 personen in een opstelling met tafels en 80 met enkel stoelen. Deze vergaderruimtes zijn ter beschikking vanaf 100€/4uur en dit is inclusief professioneel internet, koffie, thee en water alsook gebruik van sanitair en keuken.

200 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page